KernKonsult AmsterdamStudiekeuzebegeleiding

Studiekeuzebegeleiding.

Komt je eindexamen in zicht en heb je nog geen idee wat je wilt studeren? Vind je het moeilijk om uit te zoeken wat je talenten en vaardigheden zijn en wat nou eigenlijk bij je past? Weet je nog niet welk werk je later wilt gaan doen en zie je door de bomen het bos niet meer als je kijkt naar alle opleidingen die er zijn?

Voor het antwoord op deze vragen kun je bij KernKonsult Amsterdam een traject volgen dat bestaat uit vier gesprekken waarin je antwoord kunt vinden op deze vragen. Er wordt samen met jou onderzocht wat je persoonskenmerken, je talenten en kwaliteiten zijn. Ook je motivatie en interesses brengen we in kaart.

Vraag je je af:

Wat wil ik met mijn leven?

Waar ben ik goed in?

Welke taken vind ik leuk?

Welke studierichting past het beste bij mij?

Review

"Ik had echt geen idee wat ik wilde studeren en werd gek van de twijfel. In maar drie gesprekken had ik al een veel beter gevoel van wat ik eigenlijk wilde met mijn leven; ik was echt super verbaasd hoe snel het ging!"

Aanpak

Bij KernKonsult Amsterdam doe je geen beroepskeuzetests met lange vragenlijsten. De ervaring leert dat daar nogal eens resultaten uitkomen waarin je je niet herkent. Je krijgt een persoonlijk traject op maat. Bij iedere afspraak kom je dichter bij je kern aan de hand van gesprekken en opdrachten die we samen maken. Aan het einde heb je een helder beeld van jouw eigen identiteit op professioneel gebied en weet je in welke richting je moet zoeken op studiegebied.

Ook geïnteresseerd in psychotherapie? Lees verder op de desbetreffende pagina.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Dat kan. Je kunt mij bellen, e-mailen of een bericht sturen via het contact formulier.

06 46111955

Weteringschans 110
Amsterdam

Cor Hermusstraat 39 Amsterdam

10 + 1 =

Locatie

KernKonsult Amsterdam is gevestigd in Amsterdam dichtbij Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp en Haarlem.

Kijk hier voor Praktische informatie

 

KernKonsult Amsterdam

Een goede keus als het gaat om therapie, psychotherapie, loopbaancoaching, counseling, studiekeuzebegeleiding, identiteit, stress, begeleiding, perfectionisme,loopbaan, carrière, spanning, verdriet, faalangst, levensvragen, ontslag en talent.